HTML

Megvalósulni ... azt szeretnék.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Coelho)

Utolsó kommentek

  • Dorczy90: Szia! Mi is koszorúslányok leszünk ilyen ruhát vettünk, de még kellene egy darab. Tudnál segíteni?... (2011.07.16. 14:28)
  • Goo: Tényleg szörnyű lehetett ilyet látni... Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy itt sokkal gyorsabba... (2011.06.19. 18:56)
  • KisBogyesz: A bejegyzés első részéhez annyit fűznék hozzá, hogy ez aztán a jól megérdemelt pihenés! Élvezd ki ... (2011.06.18. 23:06)
  • Little Mermaid: @stringfreak: mert félek, hogy nem lesz meg a papírom vagy szarul sikerül az ma felételi és akkor ... (2011.06.18. 16:05) Abszolválni vagy nem abszolválni - ez itt a kérdés
  • stringfreak: Nem értem a para tárgyát, miért baj az, ha abszolválsz? (2011.06.17. 00:48) Abszolválni vagy nem abszolválni - ez itt a kérdés
  • Utolsó 20

2011.01.14. 16:49 Little Mermaid

Beköszönő

 Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ... ja, az egy másik történet.

Nem kell tudni semmit. Vagyok. Előttem a majdnem tiszta fehér oldal, ideje teljesen új lapot kezdeni egy teljesen új könyvben. sok volt már a régi. Be kellett csukni. Feltenni a polcra, porosodjon, majd ha öreg leszek és lesznek még hosszú, csendes nyugdíjas estéim, amit egy hintaszékben tölthetek kellemes környezetben, egy pohár bor társaságában akkor talán jó lesz lapozgatni. De most elég volt. Most kell az új, hogy ne lehessen visszalapozni. 

Nem szeretem kidobni a dolgokat... Azok közé tartozom, akik inkább dobozba teszik, azt jól lezárják és a szekrény aljában vagy annak a tetején, a garázsban vagy a padláson gyűjtögetik őket, mert a tárgyak is csak amolyan emlékek. Az emlékeket pedig nem lehet egy delete gomb megnyomásával eltüntetni - és nem is szabadna akkor sem, ha lehetőség adódna rá. Az emlékeket csak eltenni lehet... egy időre. Hagyni kell, hogy megszépüljenek, aztán jó lesz gondolni rájuk, jó lesz az elfeledett tárgyakat, képeket, sorokat újra látni. De most még nem.

Egy dolog van, amit hozok a múltból. Próbálom az élet napos oldalát nézni... hiszen a felhők fölött mindig süt a nap.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mermaid.blog.hu/api/trackback/id/tr432583811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Little Mermaid 2011.01.15. 22:34:34

@Fangtasia: Egy pillanatra el kellett gondolkodnom, de aztán leesett, hogy te vagy az
süti beállítások módosítása