HTML

Megvalósulni ... azt szeretnék.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Coelho)

Utolsó kommentek

  • Dorczy90: Szia! Mi is koszorúslányok leszünk ilyen ruhát vettünk, de még kellene egy darab. Tudnál segíteni?... (2011.07.16. 14:28)
  • Goo: Tényleg szörnyű lehetett ilyet látni... Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy itt sokkal gyorsabba... (2011.06.19. 18:56)
  • KisBogyesz: A bejegyzés első részéhez annyit fűznék hozzá, hogy ez aztán a jól megérdemelt pihenés! Élvezd ki ... (2011.06.18. 23:06)
  • Little Mermaid: @stringfreak: mert félek, hogy nem lesz meg a papírom vagy szarul sikerül az ma felételi és akkor ... (2011.06.18. 16:05) Abszolválni vagy nem abszolválni - ez itt a kérdés
  • stringfreak: Nem értem a para tárgyát, miért baj az, ha abszolválsz? (2011.06.17. 00:48) Abszolválni vagy nem abszolválni - ez itt a kérdés
  • Utolsó 20

2011.03.27. 00:10 Little Mermaid

 Néha csak így elmennek a napok, blogolgatás nélkül. Hát pedig sokszor történik valami ... Meg sokszor forgatom a szememet a híradót hallgatva. Vármegyerendszer, meg amúgy az új alkotmány néhány egyéb izgalmatos része... Bár ma inkább az verte ki a biztosítékomat, hogy Miskolc környékén kórházba vittek egy kisbabát, vélhetőleg a kedves szülei bántalmazták, olyannyira, hogy eltört néhány csontja... Meg ugye volt mostanában az, hogy brutál módon összeharapdáltak egy pici babát... Nem is tudom az ilyen szülőkkel mit kellene csinálni, mert a szimplán börtönbevágjuk nem elég egy ilyenért. Bárcsak érezné az összes azt a fájdalmat, amit a saját gyereküknek okoznak... Undorító léyek az ilyenek. Az állatok különbek tőlük.

Hmm... ja igen, azért van mosolygós rész is, tegnap este pl beültünk egyik b.nőmmel itthon az egyik vendéglátóegységbe, aztán valami 2,5 órát beszélgettünk, meg koktéloztunk (alkoholmenteset), aztán még elnéztünk a nmrégiben átadott új egység felé, hogy milyen, de meg kellett állapítanunk, hogy majd napközben is le kell csekkolni egy kávé mellett. Bár sztem ez majd nyáron lesz már :) 
Nővérem kiválasztotta, hogy milyen lesz a rucija, hát a leginkább hozzávalót választotta a kis hercegnőnk :) Jövő héten valszeg megyünk majd koszorúslány rucikat is nézni, mert fent lesz pesten pár napot továbbképzésen. :) 
Egyébként pedig mennék már vissza bp-re, egy hete nem találkoztam ugyanis a barátommal és már hiányzik a leltárból. :)

Hát ez vagyon ... meg a házizás, beadandóírás... :) 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mermaid.blog.hu/api/trackback/id/tr622774552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fangtasia 2011.03.29. 07:08:29

Jó reggelt :)

Gondolhatod, hogy az új alkotmánnyal kapcsolatban mi már naponta kapunk szívrohamot, agyvérzést, kinek mi tetszik... Minthogy volt szerencsém oda vissza benyalni az alkotmányt anno, a mostani vitához alig van kedvem hozzászólni. Oké, vannak kirívó dolgok az újban, de az a fincsi kérdőív, amit kiküldtek mindenkinek, az kellően tükrözi az agyi szintet odafent... Preambulum helyett Nemzeti hitvallás, Szent Korona tan bele, stb... Az AB dolgait megnyirbálták, a 4 ombudsman helyett összegyúrnak egyet, merthogy az milyen hatékony... jah, csak egyenként van évente 1000-1200 ügyük, akkor majd ha lesz egy emberke az élen, s a többi - volt - ombudsman meg amolyan helyettese lesz, attól még nem lesz hatékonyabb a munka, mert azok, akiket megfosztottak attól, hogy teljeskörűen, önálló hatáskörben eljárhassanak, azok minden egyes lépéséhez kell egy felsőbb hozzájárulás, ami nézetem szerint igenis hátráltatni fogja a munkát... de ez csak egy a sok baromság közül... no comment

Little Mermaid 2011.03.29. 10:25:45

@Fangtasia: az a kérdőív, amit kiküldtek semmire nem volt jó. Amúgy is csak kb arra kérdeztek rá., hogy mi kerüljön bele, de nem tudni, hogy az konkrétan hogy, milyen formában fog belekerülni. Legalábbis egy laikusnak nem egyértelmű.
Mondjuk nálam ilyeneken gurul el a pöttyös, hogy ilyen gyökérséget akartak, hogy gyerekek utáni plussz szavazati jog... De ez a szentkoron izé se értem minek egy alkotmányba. És nekem attól is baljós előérzetem van, hogy átvedlünk "simán" Magyarországba a Magyar Köztársaságból.
Olyan rendszeretelenül, összevissza, számomra logikátlanul működnek odafenn, és most komolyan 20 év után odaül és összerittyent egy alkotmány fél év alatt? Én azt hinném ehhez azért több idő kell...
süti beállítások módosítása